06-10321082   moniquetunnissen@gmail.com


DIT BEN IK:

Hoi, ik ben Monique. Ik woon met mijn man en drie kinderen in Siebengewald. Op een voor ons fantastisch plekje, waar we lekker buiten bezig kunnen te zijn, genoeg plaats hebben voor onze dieren en waar we een mooie ruimte voor mijn praktijk hebben gemaakt.

Al meer dan 23 jaar ben ik met hart en ziel leerkracht. Uit eigen ervaring, zowel als leerkracht maar ook als moeder, weet ik dat het voor kinderen zwaar kan zijn op school. Een zoektocht ontstaat. Zoeken naar; wie mijn kijk op kinderen deelt, zoeken naar de verschillende leerstijlen, zoeken naar onderliggende problematieken en zoeken naar wat bij mij past. Van daaruit ben ik gaan studeren en heb ik diverse opleidingen gedaan om kinderen zo optimaal mogelijk te kunnen begeleiden in hun ontwikkeling, ik gun het ieder kind om goed in zijn vel te zitten, want alleen dan kan een kind ontwikkelen.

Opleiding:

  • Beelddenk coach, Anneke Bezem 2015
  • Beelddenk-specialist, Anneke Bezem 2015
  • Pubercoach, Anneke Bezem 2015
  • Visueel Screener & trajectbegeleider, Fon, Anneke Bezem 2015
  • Leren in beweging, Marjon Lugthart 2016
  • Sterker-Staan Faalangst en ADHD trainer, Anneke Bezem 2016
  • Zinvol tekenen, Marijke Sluijter 2018/2019
  • Psychomotorisch Kindercoach, LennyZuijderduijn 2018/2019
  • Building Blocks, Teach More 2019


Hoe ga ik te werk?

Ik breng het kind eerst goed in beeld: ik luister naar de problematiek van het kind en de ouders, onderzoek hoe het kind informatie verwerft en verwerkt (taaldenker of beelddenker), bekijk de zintuiglijke voorkeuren van het kind, onderzoek de samenwerking van de ogen en breng in kaart hoeveel stress het kind ervaart. Hierna heb ik een goed beeld en kan ik afstemmen op het kind en zo doelgericht de goede begeleiding bieden.


Training:

De trainingen duren 1 uur. Ik bespreek graag na elke training kort hoe het is gegaan en waaraan we gewerkt hebben. Kom daarom 10 minuten voor tijd onze ruimte binnenwandelen.

Kan je kind een keer niet komen, dan vind ik het prettig om dat tijdig te weten.

Kosten:

De kosten van een training zijn 35 euro per uur. Dit is inclusief mijn voorbereidingstijd, alle gebruikte materialen en BTW.

Mochten hierover vragen zijn, dan kunt u altijd contact met me opnemen.


De privacyverklaring kunt u bij mij in de praktijk nalezen.